"Наша красуня знову розцвіла": Анджеліна Джолі зачарувала фанатів стильними образами
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Наша красуня знову розцвіла": Анджеліна Джолі зачарувала фанатів стильними образами

"Наша красуня знову розцвіла": Анджеліна Джолі зачарувала фанатів стильними образами
Джерело:  online.ua

Відома голлівудська акторка Анджеліна Джолі останнім часом рідко з'являється на публічних заходах та червоних доріжках. Однак красуня постійно проводить час зі своїми дітьми, з якими потрапляє в об'єктив папараці, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Нещодавно акторка прогулялася у Лос-Анджелесі з 10-річною Вів'єн. Джолі усміхалася весь час і тримала дочку за руку. Для виходу Джолі одягнула традиційний для неї total black образ, примірявши чорні джинси, over-size блузу з мереживним коміром і кардиган у тон. Її look завершили туфлі на низьких підборах і сонцезахисні окуляри.

За даними ЗМІ, весь свій вільний час Анджеліна Джолі проводить з дітьми. Пізніше акторка відправилася на шопінг зі своїм старшим сином 15-річним Паксом. Цього разу зірка приміряла темний тренч, який поєднала з класичною білою сорочкою і чорними штанами. Завершили образ чорні човники.

"Наша красуня знову розцвіла; як приємно бачити її щасливою; заради цієї усмішки можна й померти; дуже стильно", - пишуть фанати акторки в коментарях до фото.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше суд зобов’язав Джолі надати Бреду Пітту номери телефонів всіх шістьох дітей, щоб він міг з ними спілкуватися. Також зазначається, що акторка не повинна контролювати їхню бесіду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?