Facebook вносить користувачів до "чорного списку" - відома причина
Категорія
Технології
Дата публікації

Facebook вносить користувачів до "чорного списку" - відома причина

Facebook вносить користувачів до "чорного списку" - відома причина
Джерело:  online.ua

В соціальній мережі Facebook створили список користувачів, які погрожували компанії та співробітникам в соцмережі. Також в цей список регулярно потрапляють особи, які погрожували Марку Цукербергу, передає ONLINE.UA з посиланням на телеканал CNBC.

Зазначається, що служба інформаційної безпеки Facebook здатна відстежити таких користувачів, за якими "варто слідкувати", куди б вони не направились. Вказано, що для цього використовують дані про місцезнаходження, що надаються додатками і сайтами Facebook.

"Хто може потрапити до "чорного списку"? Погрози на адресу компанії і співробітників перевіряються і користувачі додаються в список "орієнтувань", якщо загрози вважатимуть достовірними. У список можна потрапити якщо кілька разів з'явитися на території штаб-квартири або написати електронного листа з реальними погрозами. Але також до списку регулярно заносять користувачів, які ображають главу соцмережі Марка Цукерберга в своїх публікаціях", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що у "чорний список" можна потрапити навіть за необережне висловлювання або гнівний пост.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що засновник Facebook Марк Цукерберг заявив, що компанія працює в умовах справжньої війни через постійні атак законодавців, інвесторів і незадоволених користувачів. Він вимагає, щоб топ-менеджери соцмережі вживали рішучих заходів для вирішення виникаючих проблем, що викликало скандал серед керівництва Facebook.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?