Ситуація загострюється: штаб ООС повідомив тривожні новини з Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Ситуація загострюється: штаб ООС повідомив тривожні новини з Донбасу

Ситуація загострюється: штаб ООС повідомив тривожні новини з Донбасу
Джерело:  online.ua

Український полковник Дмитро Гуцуляк повідомляє, що в зоні проведення операції Об’єднаних сил почалося загострення - від початку доби противник здійснив шість прицільних обстрілів, використовував заборонену Мінськими угодами зброю, передає ONLINE.UA.

"Від початку цієї доби на лінії бойового зіткнення відбулося загострення. Станом на 12.00, зафіксовано 6 прицільних обстрілів наших оборонних позицій з боку російсько-окупаційних військ. При цьому окупанти активно застосовували артилерію, а також міномети різних калібрів", – розповів Гуцуляк.

Зазначається, що на луганському напрямку противник стріляв з гранатометів та великокаліберних кулеметів біля Катеринівки і Новотошківського, військові зафіксували тут розриви декількох ворожих мін калібрів 120 та 82 мм. На донецькому напрямку російсько-окупаційні війська розпочали ранок поточної доби артилерійським обстрілом на приморській ділянці нашої оборони.

Окупанти вели вогонь з артилерії калібру 122-мм по оборонцях Лебединське.

З цього ж калібру артилерії, з 07.30 ворог обстріляв позиції захисників Водяного. Тут протягом години противник здійснив понад 20 артилерійських пострілів 122-го калібру. Також бойовики вели обстріл з озброєння БМП та гранатометів у районі Опитного.

На щастя, ніхто з українськиї воїнів не постраждав.

Раніше ONLINE.UA публікував відео потужного удару українських військових по позиції бойовиків на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?