Неочікувано: українські бійці нагородили пропагандистку Скабєєву грамотою
Категорія
Україна
Дата публікації

Неочікувано: українські бійці нагородили пропагандистку Скабєєву грамотою

Неочікувано: українські бійці нагородили пропагандистку Скабєєву грамотою
Джерело:  online.ua

Бійці ЗСУ з нагоди дня військового кореспондента вирішили нагородити грамотою скандальну кремлівську пропагандистку Ольгу Скабєєву, яку тепер жартома називають "зливний бачок".Про це на своїй сторінці у Facebook написав офіцер Збройних Сил Анатолій Штефан з позивним "Штірліц", передає ONLINE.UA.

"Нагороджується російська пропагандистка та телеведуча Скабєєва Ольга Володимирівна. За самовідданість і стійкість, виявлені під час створення та донесення фейків до глядачів, зразкове виконання завдання з піару Збройних Сил України та НАТО, низький професіоналізм і нехтування принципами професії "журналіст", - сказано в документі.

Окрім того, Штефан подякував їй за роботу на користь інформаційної складової України та за згадування у прямих ефірах федеральних каналів про російсько-окупаційні війська, російських найманців та агресію, так звану 200-ту бригаду (бригада ліквідованих), а також низку інших головних пропагандистських повідомлень.

"Розраховуємо на подальшу співпрацю", – додав іронічно військовий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?