"Русофобія - небезпечна": влада РФ пригрозила міністру оборони Британії
Категорія
Політика
Дата публікації

"Русофобія - небезпечна": влада РФ пригрозила міністру оборони Британії

"Русофобія - небезпечна": влада РФ пригрозила міністру оборони Британії
Джерело:  online.ua

Голова міжнародного комітету ради федерації РФ Костянтин Косачов попередив міністра оборони Британії Гевіна Вільямсона, що русофобія небезпечна для здоров'я. Варто зазначити, що британський політик нещодавно повідомив про плани збільшити військову присутність в Арктиці, передає ONLINE.UA з посиланням на "Російську газету".

За словами російського дипломата, заява міністра оборони вписується в нинішню логіку НАТО, відповідає суто британським мотивам, в тому числі бажанню відвернути увагу від проблем з Brexit і особистості самого Вільямсона. На думку сенатора, погрози міністра і РФ нікого не вражають, але "активізація НАТО в Арктиці є загрозою і підвищенням ризиків".

"Британському міністрові можна нагадати про сумну долю його американського колеги – першого міністра оборони США Джеймса Форрестола, якого в 1949 році відправили в клініку у зв'язку з психічною кризою. Як пишуть, під час хвороби Форрестол повторював: "Росіяни йдуть, росіяни йдуть. Вони скрізь. Я бачив російських солдатів". Після чого зістрибнув з даху. Русофобія і правда небезпечна для здоров'я", - заявив Косачов.

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, що міністр оборони Британії відвідав Донбас в рамках робочого візиту в Україну. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?