Експерт пояснив, як можна приборкати Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт пояснив, як можна приборкати Путіна

Експерт пояснив, як можна приборкати Путіна

Колишній підполковник британської армії Глен Грант заявив, що Україні для того, аби зупинити агресію Росії, треба створити якісну внутрішню систему та зробити так, щоб якомога більше людей були невдоволені діями президента РФ Володимира Путіна, передає ONLINE.UA з посиланням на "Обозреватель".

За словами експерта, якщо системи немає, або вона наразі не працює, то Росія обов'язково скористається цим. Сама система має включати в себе активну роль президента, структуру РНБО, штаби, які повинні бути не тільки в Міністерстві оборони, навчання та кваліфіковані кадри військових.

"Коли це все запрацює, тоді буде комплексне бачення всіх проблем. Коли немає військового комітету, який стежить за фінансами, навчаннями – всім, що робить інша сторона. Ви можете сказати – це служба розвідки, але це ширше... Є багато речей, які можна було б робити комплексно, щоб чинити тиск на Росію, на Путіна і на олігархів", – пояснив Грант.

Окрім того, військовий підкреслив, що Путін частково залежний від олігархів, і саме вони можуть його значно послабити. Тому, для того, щоби перемогти Кремль треба говорити з олігархатом.

"Путін сам не дасть тріщину. Його треба перемагати іншим способом. Необхідно зробити так, щоб якомога більше людей були невдоволені його діями. Припинити вести розмови з Путіним. Треба говорити з олігархами. Ви з нами чи проти нас? Якщо ви проти нас – ми будемо впливати на ваше життя", - каже він.

Грант додав: необхідно запевнити олігархів, що якщо вони і далі підтримуватимуть агресивну політику Путіна, то їхні діти не зможуть навчатися в Америці і Великобританії. Або ж ускладнити їм життя закордоном.

Як повідомляв ONLINE.UА, колишній підполковник британської армії Глен Грант прогнозує, що Кремль може піти на спробу закрити прохід кораблям в Одесу. Якщо Москва хоча б кілька разів заблокує прохід для суден у цей регіон в Чорному морі, то багато з них просто не зважаться знову прямувати до Одеси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?