Як перестати заїдати стрес - ефективні та прості поради
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Як перестати заїдати стрес - ефективні та прості поради

Як перестати заїдати стрес - ефективні та прості поради
Джерело:  online.ua

У повсякденному життті кожна людина часто стикається зі стресовими ситуаціями. Проблему стресу люди намагаються вирішити їжею. Як боротися з цією шкідливою звичкою розповіла фітнес-тренерка Міла Гриценко на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

1. Ідіть проти системи

Дії людини в стресових ситуаціях – це лише сценарій, який зафіксований мозком. Коли вона відчуває стрес, то починає нервуватися, заїдати чимось доки, доки не відпустить. Їжа – легкий кайф, але проблеми вона не вирішить, а навпаки – додасть. Тому фітнес-тренерка радить ламати систему. Можна сісти, проаналізувати звичний сценарій поведінки. Можна також присісти 50 разів.

2. Влаштовуйте чітміли

Дозвольте собі їсте все один раз на два тижні. Багато людей вважають правильне харчування як довічна каторга. Тому у них виникають позапланові порушення. Фітнес-тренерка зазначає, що людині це просто необхідно, щоб уникнути зривів.

3. Займіться собою

Якщо немає грошей, тоді спробуйте економити на їжі. Так, набагато простіше з’їсти піцу вдома, яку привезе служба доставки. За словами тренерки, краще у таких випадках – піти в зал або солярій, на масаж або шопінг. Тобто, будь-які зекономлені гроші вкладати в себе.

4. Знайдіть потрібну справу

Будь-яка проблема і емоції – це ключ до росту, урок. Але якщо людині подобається заїдати стрес, тоді вона потрапляє у замкнене коло. Однак це ніколи не розв'яже жодну проблему. Спробуйте написати, як ви можете подолати стрес, окрім вживання їжі.

Раніше ONLINE.UA писав про чотири методи, які допоможуть швидко та ефективно позбутися кількох зайвих кілограмів. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?