Facebook заблокував проекти Russia Today - росіяни розізлилися
Категорія
Світ
Дата публікації

Facebook заблокував проекти Russia Today - росіяни розізлилися

Facebook заблокував проекти Russia Today - росіяни розізлилися
Джерело:  online.ua

Адміністрація Facebook заблокувала низку проектів російського прокремлівського телеканалу Russia Todaу. Росіяни переконані, що таке рішення Facebook прийняв за наведенням CNN. Зазначається, що соцмережа заблокувала проект In the Now, який належить RT, та інші, пов’язані з ними проекти, передає ONLINE.UA.

На своїй сторінці у Twitter головна редакторка прокремлівського мовника Маргарита Симоньян не втомлюється критикувати рішення компанії.

"У нас був дочірній проект англійською, In the Now. Проект був дико успішний – 2,5 мільярда переглядів і 4 мільйони підписників тільки на Facebook! CNN, за наводкою фонду, що фінансується Держдепом і НАТО, зробили матеріал про те, що цей проект фінансується з Росії. І поставили запитання Facebook, мовляв, як же так – російське втручання і ось це все? Facebook тут же нас заблокував!"– написала вона у Twitter.

За її словами, Facebook, видаливши цей проект, не висунув жодних звинувачень. Так, у RT переконані: єдиною причиною блокування є те, що проект має державне фінансування з Росії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в компанії Facebook зізналися в новому масштабному витоку даних користувачів соцмережі. На цей раз жертвами стали близько семи мільйонів власників акаунтів, до фото яких отримали доступ розробники сторонніх додатків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?