Помер всесвітньо відомий дизайнер Карл Лагерфельд
Категорія
Культура
Дата публікації

Помер всесвітньо відомий дизайнер Карл Лагерфельд

Помер всесвітньо відомий дизайнер Карл Лагерфельд
Джерело:  online.ua

19 лютого пішов з життя головний дизайнер і креативний директор фешн-дому Chanel Карл Лагерфельд. Смерть 85-річного кутюр'є настала в одній з лікарень Парижа, що розташована в районі Нейї-сюр-Сен, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Відомо, що останнім часом Карл Лагерфельд скаржився на погане самопочуття, тому вперше за 25 років очолювання бренду Chanel дизайнер не вийшов на подіум, відрядивши свою помічницю Віржину Віар.

Карл Лагерфельд народився 10 вересня 1933 року в німецькому місті Гамбург. Батьки майбутнього дизайнера були заможними, тому дали своєму сину змогу навчатись у найкращих школах Німеччини та Франції.Знаковою для Карла Лагерфельда була співпраця з домом моди Chanel, яка протривала упродовж 25 років до останніх днів його життя. Саме на посаді головного дизайнера бренду він отримав всесвітню славу. Голлівудські зірки вишиковувались у чергу, щоб приміряти легендарні вироби Карла Лагерфельда, а його покази моди відзначались чималим тріумфом.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що 25 серпня 2018 року в США помер сенатор Джон Маккейн. Відомий політик пішов з життя у віці 81 року після тривалої боротьби з раком мозку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?