"Це великий натяк ватажку "ДНР" Пушиліну": в Росії прокоментували вибухи у Донецьку
Категорія
Україна
Дата публікації

"Це великий натяк ватажку "ДНР" Пушиліну": в Росії прокоментували вибухи у Донецьку

"Це великий натяк ватажку "ДНР" Пушиліну": в Росії прокоментували вибухи у Донецьку
Джерело:  online.ua

Уранці 18 лютого в окупованому Донецьку пролунали три вибухи. У структурах невизнаної "ДНР" уточнили, що вибухи лунали поблизу офісів, в яких розміщуються їхні "органи влади". Російські ЗМІ стверджують, що це були "натяки" главі фейкової республіки, адже сьогодні жителі окупованого Донбасу є вкрай невдоволеними так званою новою владою, що прийшла на зміну Захарченку та його команді, передає ONLINE.UA з посиланням на "Московский комсомолец".

Зазначається, що між очільником псевдореспубліки Пушиліним та так званим тамтешнім "урядом" протистояння за владу розгорілося не на жарт.

"Ситуація – напружена, процвітання ніяк не настає, і всі шишки валять на очільника "республіки".Річ у тім, що сьогодні у "ДНР" ситуація є не зовсім зрозумілою, оскільки неясно, хто тут має більший вплив на економічні процеси: досить автономний так званий "уряду" на чолі з абсолютно не публічним Олександром Ананченко або Пушилін, "на якому потроху "висне" все більше і більше негативу", -сказано в повідомленні.

Що цікаво, у керівництві фейкової республіки вищезазначені вибухи розглядають, як справу рук місцевих противників Пушиліна.

"Жителі Донецька виявилися вкрай розчарованими тим, що їхній лідер фактично не виконав жодної зі своїх передвиборних обіцянок. Зокрема, восени 2018 року він обіцяв повернути націоналізовані ринки в приватну власність і навіть створив для цього спеціальну комісію, але вона не діє.За його словами, жителі незрозумілого адміністративного утворення є незадоволеними ще й тим, що Пушилін привів до влади вихідців з МММ, чим на їхнє переконання перетворив "ДНР" на фінансову піраміду",- пише росЗМІ.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  в Росії визнали, що вбитий ватажок "ДНР" Захарченко був злочинцем, а не "захисником".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?