Адвокат розповів, як Кремль планує використати українських полонених моряків
Категорія
Політика
Дата публікації

Адвокат розповів, як Кремль планує використати українських полонених моряків

Адвокат розповів, як Кремль планує використати українських полонених моряків
Джерело:  apostrophe.ua

Адвокат полонених українських моряків Микола Полозов заявив, що російська влада може планувати використати військовополонених українських моряків для втручання у вибори до Верховної Ради. Ці вибори відбудуться через кілька місяців після президентських – 27 жовтня , передає ONLINE.UA з посиланням на "Апостроф".

"З огляду на те, що до Верховної Ради балотуватимуться і проросійські сили, в тому числі і рух Віктора Медведчука, а також враховуючи, що людину Медведчука фактично запустили в СІЗО, не виключаю, що в Кремлі готують якісь дії політичного характеру з використанням військовополонених і з прицілом на вибори до Верховної Ради", – сказав Полозов.

За його словами, варіанти втручання у вибори можуть бути різними.

"Наприклад, дадуть комусь із опозиційних діячів до української влади кількох моряків і скажуть: "Ось, дивіться, вони змогли повернути моряків додому, а влада – ні", – припустив Полозов.

На думку адвоката, Кремль оцінюватиме ситуацію в динаміці і вже тоді ухвалюватиме ті чи інші рішення.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ОБСЄ заявили, що їх неприємно здивувало рішення України заборонити російським громадянам брати участь в місії зі спостереження за президентськими виборами в Україні 31 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?