Основні виклики молоді враховані лише в програмі Тимошенко, - громадський активіст
Категорія
Україна
Дата публікації

Основні виклики молоді враховані лише в програмі Тимошенко, - громадський активіст

Основні виклики молоді враховані лише в програмі Тимошенко, - громадський активіст

Про те, що проблеми молоді розуміє та має чіткий план їх вирішення виключно кандидат на пост президента Юлія Тимошенко, 19 лютого на прес-конференції в УНІАН заявили представники ГО «Молодь України за майбутнє». Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Обозреватель"
Молоді активісти провели аналіз програм кандидатів у президенти та з'ясували, що саме покроковий план лідера «Батьківщини» передбачає створення всіх необхідних умов для гідного життя і праці молоді на рідній землі.

«Дослідження GfK показує сумну картину: кожен четвертий молодий українець у віці від 14 до 19 років демонструє бажання емігрувати. Тільки Тимошенко розуміє масштаб цієї катастрофи», — зазначив керівник соціальних проектів ГО «Молодь України за майбутнє» Володимир Пітель.

Він звернув увагу на те, що в Новому курсі, який Голова партії планує втілювати одразу після президентських виборів, є окремий розділ «Успішна молодь — гарантія оновлення країни».

«Для молоді зараз є три основні виклики — житло, робота і визнання. Всі вони максимально враховані в програмі Тимошенко», — зазначив активіст.

Також молодіжному середовищу імпонує те, що політик буде залучати молодий і креативний клас до державного управління. Але головне — це забезпечення житлом молодих фахівців, зазначають в ГО «Молодь України за майбутнє».

«Новий економічний курс передбачає, що в рамках програми «першого робочого місця» будуть введені податкові канікули для роботодавців. І це дозволить нашим молодим фахівцям залишатися в країні, а не залишати її в пошуках роботи», — сказала член молодіжної організації, волонтер Ірина Береза.

ГО «Молодь України за майбутнє» відзначили на прес-конференції, що переконані у тому, що з приходом Тимошенко їх проблеми будуть почуті та вирішені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?