Путін пригрозив США "потужним і безпрецедентним" озброєнням
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін пригрозив США "потужним і безпрецедентним" озброєнням

Путін пригрозив США "потужним і безпрецедентним" озброєнням
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін заявив, що офіційний Вашингтон повинен добре подумати, перш, ніж розміщувати свої ракети в Європі, оскільки в РФ готові відповісти на загрози розгортанням нових видів озброєння. Про це він сказав в щорічному посланні до Федеральних Зборів, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Очільник Кремля скаржиться, що США в останні час проводять недружню політику щодо РФ, вводять "незаконні і необгрунтовані" санкції і розривають раніше укладені угоди. Зокрема він згадав про вихід США з договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності, підкресливши, що Сполучені Штати планують розміщення пускових установок в Польщі і Румунії.

"Я вже говорив і хочу повторити. Росія не має наміру першою розміщувати подібні ракети в Європі. Якщо ж вони дійсно будуть вироблені й поставлені на європейський континент, а США такі плани мають, то це різко загострить ситуацію в сфері міжнародної безпеки...Створить для Росії серйозні загрози, адже у деяких класів ракет час польоту до Москви може скласти до 10-12 хвилин. Це і є дуже серйозна загроза для нас", - додав він.

За його словами, в такому випадку в Росії будуть передбачені дзеркальні і асиметричні дії.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше експерт розповів, як можна зупинити Путіна. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?