Санкції проти РФ: надійшли хороші новини з Євросоюзу
Категорія
Політика
Дата публікації

Санкції проти РФ: надійшли хороші новини з Євросоюзу

Санкції проти РФ: надійшли хороші новини з Євросоюзу
Джерело:  online.ua

Посли ЄС включили в чорний список вісім росіян за інцидент в Керченській протоці і вирішили продовжити раніше введені антиросійські санкції, передає ONLINE.UA з посиланням на кореспондента "Радіо Свобода" Рікарда Йозвяка.

"Посли Європейського Союзу вирішили продовжити заморожування активів і заборону на видачу віз 163 особам і 44 організаціям, відповідальним за підрив територіальної цілісності України. Буде офіційно продовжено на початку березня. Додатково вісім чоловік будуть додані пізніше", - написав він у Twitter.

Як відомо, перед засіданням глав МЗС країн ЄС Федеріка Могеріні повідомила, що Євросоюз може прийняти рішення про нові санкції проти Росії через інцидент у Керченській протоці "в найближчі пару тижнів".

У МЗС РФ вважають, що в Євросоюзі хочуть ввести нові санкції через ситуацію в Керченській протоці необґрунтовано.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше глава МЗС України Павло Клімкін заявив, що Захід здійснює недостатній тиск на Москву – і це мотивує Кремль на подальші агресивні дії в Україні. У стосунку до Росії слід застосовувати позицію сили, а не умиротворення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?