Путін розповів, коли спустить на воду "зброю судного дня"
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін розповів, коли спустить на воду "зброю судного дня"

Путін розповів, коли спустить на воду "зброю судного дня"
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін заявив, що РФ готує потужну відповідь на американські ракети в Європі. Російські військові спустять на воду перший ядерний підводний човен із безпілотною системою "Посейдон" вже навесні цього року, саме його західні ЗМІ охрестили "зброєю судного дня".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Варто зазначити, що час випуску на воду підводного човна із ядерними ракетами очільник Кремля назвав вперше.

"Раніше про це не говорилося, але сьогодні можна сказати: вже навесні цього року буде спущена на воду перший атомний підводний човен – носій цього безпілотного комплексу", – сказав він.

Російський лідер підкреслив, що всі заходи щодо цієї розробки ведуться за планом.При цьому Путін не міг не згадати ядерний конфлікт із США.  Коментуючи вихід США з договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності, підкресливши, що Сполучені Штати планують розміщення пускових установок в Польщі і Румунії.

"Я вже говорив і хочу повторити. Росія не має наміру першою розміщувати подібні ракети в Європі. Якщо ж вони дійсно будуть вироблені й поставлені на європейський континент, а США такі плани мають, то це різко загострить ситуацію в сфері міжнародної безпеки", - сказав очільник Кремля.

Раніше ONLINE.UА повідомляв,  чого можна чекати від Путіна в 2019 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?