Шокуюча цифра: скільки росіян живе за межею бідності
Категорія
Світ
Дата публікації

Шокуюча цифра: скільки росіян живе за межею бідності

Шокуюча цифра: скільки росіян живе за межею бідності
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін заявив, що зараз за межею бідності перебуває близько 19 мільйонів росіян. Він переконує, що в 2000 році ця цифра була ще набагато більшою. Про це політик розповів під час щорічного послання Федеральним зборам РФ, передає ONLINE.UA.

"У 2000 року за межею бідності перебували понад 40 мільйонів осіб. Зараз – близько 19 мільйонів. Але і це занадто багато", – заявив господар Кремля.

На думку самого Путіна, подолання бідності прямо пов’язане з рішення демографічних проблем, зростанням тривалості життя та зниженням смертності.

Варто зазначити, що за часи правління Путіна корупція та розкрадання державних коштів у Росії мали меж. Крім того, джерел прибутків майже не залишилось.

"У Росії підвищили пенсійний вік. Чоловікам на п'ять років, а жінкам – аж на вісім. При цьому російське телебачення оголосило, що це ініціатива уряду, а сам Путін до цього жодним чином не є причетним. Утім, глядачі не повірили", – пояснює журналіст Іван Яковина.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що група "Циркон" опублікувала резонансні дані соціологічного дослідження, які підтверджують, що більш ніж половина росіян вважають, що в їх країні панує незгода і роз’єднаність. Найбільш гострі суперечності, на думку громадян РФ, існують між владою і народом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?