Відомий політик назвав головну мету Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Відомий політик назвав головну мету Путіна

Відомий політик назвав головну мету Путіна
Джерело:  ЛІГА.net

Екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський вважає, що президент Росії Володимир Путін буде і далі дестабілізувати Україну, перешкоджаючи її вступу до ЄС та НАТО. На його думку, очільнику Кремля потрібна Україна, щоб знову створити "велику Росію".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Liga.net.

Відповідаючи на ремарку про те, що переговори про конфлікт в Україні зайшли в глухий кут, Кваснєвський відповів, що "все, що потрібно зробити, має розпочатися в Кремлі".

"Мене турбує, що путінська Росія – хороший фахівець із заморожених конфліктів. Пам'ятаєте, що трапилося в Нагірному Карабасі, Придністров'ї, Грузії і тепер в Україні. Для них це не проблема, а навпаки. Вони будують на цьому політику", – заявив він.

Екс-президент Польщі наголосив, що за рік після виборів Путін нічого не запропонував росіянам в економіці, а в його близькому оточенні "забагато силовиків", які "стимулюють військові настрої в суспільстві".

"Україна в цьому плані є їхньою головною метою. Путіну потрібна ваша країна, щоб створити велику Росію. Це нікуди не поділося", – сказав президент Польщі 1995-2005 років.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в розвідці США зробили тривожний прогноз щодо дій Росії в Україні. Там заявили, що Росія продовжить військову, політичну та економічну дестабілізацію України для того, щоб пошкодити зусиллям Києва по інтеграції в ЄС і посилення зв’язків з НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?