Пишаємося: українці потрапили до рейтингу найінноваційніших компаній у світі
Категорія
Технології
Дата публікації

Пишаємося: українці потрапили до рейтингу найінноваційніших компаній у світі

Пишаємося: українці потрапили до рейтингу найінноваційніших компаній у світі
Джерело:  ain.ua

В рейтинг найбільш інноваційних компаній у світі, який сформувало видання Fast Company, увійшли одразу дві українські компанії – Grammarly і MacPaw. Варто зазначити, що українці потрапили в розширену версію рейтингу, де компанії розбиті за категоріями, передає ONLINE.UA з посиланням на ain.ua.

"Grammarly займає 7 місце з десяти в категорії "Штучний інтелект", а MacPaw – дев'яте в категорії "Європа". Перша компанія потрапила у рейтинг за "припущення, як ми можемо покращити наш лист", а другий – за створення "Netflix для додатків на Mac",- сказано в повідомленні.

А от лідерами рейтингу топ-50 найбільш інноваційних компаній стали Meituan Dianping, Grab, і НБА.

Grammarly - це сервіс для перевірки граматики, що працює на базі штучного інтелекту. Додаток підвищує якість письмового спілкування, враховуючи індивідуальний стиль користувача і його комунікативні цілі, пропонуючи виправлення, які роблять текст граматично, стилістично і структурно правильним.

Setapp від MacPaw - це сервіс, що створив такий собі "магазин у магазині" на майданчику App Store. За рік стартап набрав 15 тисяч платних клієнтів. А Setapp і потрапила у список номінантів американської стартап-премії ProductHunt.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українські програмісти офісу компанії GlobalLogic виконують половину роботи із створення найбільш передового у світі програмного забезпечення для звукозапису Pro Tools американської компанії Avid.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?