У США розповіли, хто саме стоїть на передовій боротьби за світовий порядок
Категорія
Світ
Дата публікації

У США розповіли, хто саме стоїть на передовій боротьби за світовий порядок

У США розповіли, хто саме стоїть на передовій боротьби за світовий порядок
Джерело:  Укрінформ

Голова Ради з питань світових справ Філадельфії Крег Снайдер заявив, що український народ вже неодноразово опинявся на передовій історії. Те ж саме відбувається і сьогодні – Україна потрапила у ситуацію, коли бореться не лише за себе, а й за принцип самовизначення інших народів , передає ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

На думку Снайдера, злочинам проти України у світі приділяють замало уваги.

"Україна була жертвою геноциду, Голодомору 1930-х, коли радянська держава у Москві цілеспрямовано заморила голодом мільйони людей. Жахливий злочин проти людяності, якому приділили так мало уваги у світі – і тоді, і навіть зараз", - каже експерт.

Снайдер також наголосив, що після завершення радянського періоду Україна обрала демократичний шлях, а в останні роки взагалі стала державою, яка зазнала відкритого нападу, першої зовнішньої агресії у Європі після Другої світової війни.

"Ми часто повторювали: "Ніколи знову", – і ось ми й опинилися там, де ми є. Правильніше, Україна опинилася. У ситуації, коли вона бореться не лише за себе, а й за принцип самовизначення народів. Ми всі знаємо, що світовий порядок, який утворився після Другої світової війни і символом якого є й наша організація, сьогодні переживає часи великих потрясінь. Дехто вважає, що, взагалі, він доживає останній час. На передовій цих сейсмічних сучасних подій опинився народ України", – додав він.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в розвідці США зробили тривожний прогноз щодо дій Росії в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?