"Є межа відданості": експерт пояснив, чому друзі Путіна розхотіли їхати до Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

"Є межа відданості": експерт пояснив, чому друзі Путіна розхотіли їхати до Криму

"Є межа відданості": експерт пояснив, чому друзі Путіна розхотіли їхати до Криму
Джерело:  24 канал

Директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталій Кулик заявив, що друзі очільника Кремля Марін Ле Пен і Башар Асад не хочуть їхати до окупованого Криму на так звану конференцію, оскільки це принесе їм більше збитків, ніж дивідендів, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Експерт нагадує, що представники Асада і Ле Пен були в Криму неодноразово. Тому відмова приїхати в Крим не означає, що зв’язки з Путіним стануть слабшими.

"Відмова Марін Ле Пен і Асада їхати до Криму свідчить про те, що є певна межа демонстрації ними вірності і відданості Путіну. Візит Ле Пен і Асада – перебільшені очікування з боку Москви", – вважає Віталій Кулик.

На думку експерта, для Ле Пен і її політичної сили кримська тема зараз не є актуальною. Їй важливо розширити електоральну участь у Франції, показати, що її політичною силою не маніпулюють з Москви. Ле Пен не потрібні закиди про залежність від Кремля.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  лідерка французького "Національного об’єднання" Марін Ле Пен та представники ультраправих партій з багатьох країн провели форум у Софії,  щоб обговорити формування єдиної коаліції для участі у виборах до Європарламенту 23-26 травня 2019 року. Окрім того, вони заявили, що вимагають зняти санкції з РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?