На Донбасі захопили в полон українського держслужбовця - перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі захопили в полон українського держслужбовця - перші подробиці

На Донбасі захопили в полон українського держслужбовця - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Невідомі викрали та взяли у полон держслужбовця з Волновахи Донецької області, а також захопили і його автомобіль Honda.Це сталося в окупованій Макіївці, передає ONLINE.UA з посиланням на Великоновосілківське відділення поліції.

Про викрадення повідомила місцева 30-річна жителька. Вона заявила, що її чоловік поїхав на власному автомобілі Honda в окуповану Макіївку, і його викрали невідомі.

"Держслужбовець з Волновахи – 36-річний чоловік. Він працює у Волноваському районному відділі державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Донецькій області на посаді начальника. Наразі відкрито одразу два кримінальних провадження та тривають слідчі дії. Потерпілого намагаються знайти, а автомобіль Honda оголошено у розшук", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що територію окупованого Донбасу визнано найбільш замінованим регіоном у світі. Жителі цих територій наражаються на серйозні ризики.

Як повідомляв ONLINE.UА, бойовики "ДНР" стверджують, що українські спецслужби готують провокації і навіть фізичну розправу над окремими кандидатами у президенти та кумом президента Росії Віктором Медведчуком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?