Трамп назвав "справжнього ворога народу" США
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп назвав "справжнього ворога народу" США

Трамп назвав "справжнього ворога народу" США
Джерело:  online.ua

Очільник Білого дому Дональд Трамп назвав видання The New York Times "справжнім ворогом народу" після того, як воно опублікувало матеріал про втручання у розслідування його справи, передає ONLINE.UA.

Авторитетне американське ЗМІ написало, що в кінці минулого року Трамп просив тодішнього генпрокурора Вітакера призначити прокурором США Джеффрі Бермана відповідальним за розслідування щодо Коена (колишній адвокат Трампа). Як відомо, Джефрі Берман — союзник Трампа, який жертвував на його виборчу кампанію.

"Репортаж The New York Times помилковий. Вони вороги народу", – розкритикував видання американський президент.

У Мінʼюсті США заявили, що Білий дім не просив Вітакера втручатися в хід розслідування.

Варто зазначити, що очільник Білого дому раніше неодноразово звинувачував ліберальні американські ЗМІ в тому, що вони, на його думку, упереджено ставляться до нього самого і до рішень його адміністрації. Президент стверджував, що такі телеканали, як CNN, NBC, ABC, а також ряд друкованих видань, включаючи газету The New York Times, виробляють так звані фейкові новини.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як проходить робочий день Дональда Трампа. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?