"Це вже не секрет": голова Меджлісу розповів про плани РФ на окупований Крим
Категорія
Політика
Дата публікації

"Це вже не секрет": голова Меджлісу розповів про плани РФ на окупований Крим

"Це вже не секрет": голова Меджлісу розповів про плани РФ на окупований Крим
Джерело:  online.ua

Голова Меджлісу кримських татар та народний депутат України Рефат Чубаров заявив, що Росія може розмістити свої боєприпаси на території тимчасово окупованого Криму. Він зауважив, що наразі це вже ні для кого не є секретом і у цьому немає жодних сумнівів, передає ONLINE.UA.

Також він прокоментував засідання Генеральної Асамблеї Організації об'єднаних націй щодо ситуації на тимчасово окупованих територіях України.

"Приїхала також і російська делегація. Дуже доречно, що вчора (20 лютого, – ред.) відбувся виступ і з цієї причини. Президент вчора дав об'єктивний, реальний і дуже переконливий аналіз військової ситуації навколо України та інших сусідів країни агресора. Мені хотілося , щоб з цього світові лідери зробили висновки", – каже Чубаров.

Політик також наголосив, що можливе розміщення ядерних боєприпасів в окупованому Криму» вже ні для кого не є секретом». Також очільник Меджлісу акцентував увагу на висловленій президентом позиції щодо необхідності послаблення права вето Росії в раді безпеки ООН.

"Інакше ООН буде перетворюватись в організацію, яка ні на що не спроможна", – сказав Чубаров.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Росія регулярно запускає в окупованому Криму "Тріумфи" і "Панцирі", готуючись до повітряної атаки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?