"Україна - не Росія": всесвітньо відома модель потрапила в гучний скандал, переплутавши країни
Категорія
Світ
Дата публікації

"Україна - не Росія": всесвітньо відома модель потрапила в гучний скандал, переплутавши країни

"Україна - не Росія": всесвітньо відома модель потрапила в гучний скандал, переплутавши країни
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома американська модель Емілі Ратаковскі з'явилася на обкладинці українського глянцевого журналу Harper's Bazaar. Однак дівчина сказала шанувальникам, що це російське видання. Фото обкладинки глянцю вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

У підписі модель позначила сторінку російського Harper's Bazaar. Також у підписі Емілі подякувала "Harper's Bazaar Russia" не зважаючи на те, що видання, для якого вона знялася, є українською версією. Фанати красуні обурилися після публікації і в коментарях і зазначили, що "Україна – не Росія".

"Україна і Росія – дві різні країни", "Ти навіть не знаєш про існування України", "Як можна було так осоромитися?", "Оце буде скандал!", "Дуже сумно, я розчарована", - пишуть користувачі соцмережі в коментарях до фото.

Однак деякі фанати вступилися за модель, зазначивши, що на обкладинці усе написано російською мовою, а не українською.

"Емілі зазначила, що це Росія і українських слів ніде немає на обкладинці", "Вона думає, що це російський журнал, навіть зазначила його на фото", "Мені цікаво, чому на українському журналі пишуть російською?" – апелюють шанувальники.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відома французька співачка, акторка та модель, а також колишня дружина Джонні Деппа, Ванесса Параді, присвятила пісню українській столиці – Києву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?