"Ми завжди будемо разом": Лукашенко шокував новою заявою щодо РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

"Ми завжди будемо разом": Лукашенко шокував новою заявою щодо РФ

"Ми завжди будемо разом": Лукашенко шокував новою заявою щодо РФ
Джерело:  online.ua

Білоруський лідер Олександр Лукашенко на зустрічі з курсантами, слухачами та професорсько-викладацьким складом Військової академії вразив новою резонансною заявою. Одіозний політик стверджує, що Білорусь і Росія завжди будуть разом, скільки б не сварилися й не сперечалися, передає ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

"Це наш основний союзник. Ми завжди будемо разом, скільки б ми не сварилися, не сперечалися", – заявив Лукашенко.

Білоруський лідер нагадав, що у відносинах двох країн був період, коли виникали складнощі й у сфері військової освіти: білоруських військовослужбовців, які навчалися в Росії, прирівнювали до іноземних фахівців. Було це ще на зорі створення Військової академії Білорусі. За його словами, згодом всі ці проблеми вдалося вирішити.

"Списи ламалися особливо при створенні академії. Я раз підійшов до цього питання, другий раз, а потім думаю: будемо своїх готувати, створимо свою академію", – розповів Лукашенко.

Президент Білорусі підтвердив, що готовий дати спільну з РФ відповідь, якщо США розмістять ракети в Європі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Лукашенко виступив із заявою про те, що Росія більше не братська держава для Білорусі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?