Названо продукт, який провокує швидке старіння шкіри
Категорія
Спорт
Дата публікації

Названо продукт, який провокує швидке старіння шкіри

Названо продукт, який провокує швидке старіння шкіри
Джерело:  online.ua

Українська фітнес-тренерка Аніта Луценко продовжує активно наповнювати свій блог корисними порадами щодо схуднення та догляду за собою. Цього разу спортивна красуня вирішила звернути увагу на харчування, а також на продукт, який провокує швидке старіння шкіри, передає ONLINE.UA.

Аніта заявила, що цим продуктом є цукор - саме він додає втомленості вигляду людини. Окрім цього, продукт, який міститься у майже всіх солодощах, сповільнює регенерацію клітин в організмі.

"Коли ми їмо багато цукру, це відображається на нашому обличчі (шкірі): зморшки, тьмяність, в'ялість і втрата здорового блиску. Шкіра стає тоншою, втрачає еластичність, з'являється загальний втомлений вигляд. При цьому сповільнюється регенерація клітин шкіри і процес кровообігу – в шкірі активно запускаються процеси старіння на обличчі та на сідницях, звісно ж", – зазначила Аніта Луценко.

Зірка запропонувала своїм фанатм приєднатись до оригінального челенджу – #14днівбезцукру. Аніта Луценко зізналась, що спершу організму складно звикнути до змін у раціоні, тому людина їх переживає нелегко. Але от на наступний тиждень стають помітні перші результати.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що дієти зі зниженим вмістом вуглеводів збільшують ризик передчасної смерті. До цього висновку прийшли вчені з польського Медичного університету.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?