Дієтолог зруйнувала міф про популярний спосіб схуднення
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Дієтолог зруйнувала міф про популярний спосіб схуднення

Дієтолог зруйнувала міф про популярний спосіб схуднення
Джерело:  online.ua

Лікар-дієтолог Катерина Павлова зруйнувала міф про те, що людям потрібно їсти по 6- 7 разів на день невеликими порціями, щоб схуднути. Вона зазначила, що такий спосіб не допоможе позбутися зайвих кілограмів, передає ONLINE.UA.

За словами дієтолога, цей режим харчування необхідний для людей із захворюваннями шлунково-кишкового тракту. Органи травлення постійно працюють без відпочинку. Але людині потрібний стабільний режим.
Дієтолог радить 4-разове харчування. У раціоні присутні основні прийоми їжі і один перекус. Багато перекусів дієтолог теж не радить.

Дієтолог пояснила, що існують певні захворювання, при яких показано 3-х разове харчування.

"Це може сказати лише лікар і це важливо враховувати.Якщо у людини є повноцінний сніданок–обід–вечеря, вона не їсть на ходу, дотримується режиму, то це краще, ніж 6-разове незрозуміле харчування з постійних прийомів їжі.Коли ви будуєте режим, відразу помітите, як добре почувається ваш організм, шлунково-кишковий тракт працює як годинник, поліпшується шкіра і настрій", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що здоровим людям хліб необхідно їсти щодня, адже саме він є здоровим джерелом клітковини, вітамінів і мікроелементів – зокрема, вітамінів групи В, вітаміну Е, заліза, магнію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?