Розкрито секрет щасливих стосунків
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Розкрито секрет щасливих стосунків

Розкрито секрет щасливих стосунків
Джерело:  online.ua

Вчені з університету Мічигану провели масштабне дослідження, в ході якого з’ясували, що найщасливіші пари ті, в яких люди абсолютно несхожі один на одного, передає ONLINE.UA з посиланням на ResearchGate.

Як зазначається, експеремент розпочався ще 3 роки тому, у 2016, - були зібрані дані 2,5 тисячі гетеросексуальних пар. Усі пари були одруженими протягом 20 років.

"Учасників попросили протягом декількох років заповнювати анкету. Вони також вказували, що вони відчували, які емоції та почуття та давали оцінку відносинам. За словами вчених, такий спосіб опитування надійніший, ніж разове анкетування", - сказано в повідомленні.

Згідно з даними дослідників, найбільше відносинами були задоволені пари, де характери партнерів сильно відрізнялися.

Окрім того вчені запевняють, що результати дослідження можуть застосовуватися під час розробки додатків і сайтів для знайомств. Більшість з них підбирають партнерів за принципом подібності, а не відмінності.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вчені з Австралії після тривалих досліджень прийшли до доволі неочікуваного висновку. Вони переконані, що якщо чоловік подивиться на сексуальну жінку — йому буде дуже хотітися м’яса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?