Кортеж президента Молдови Ігоря Додона потрапив в ДТП - перші подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Кортеж президента Молдови Ігоря Додона потрапив в ДТП - перші подробиці

Кортеж президента Молдови Ігоря Додона потрапив в ДТП - перші подробиці
Джерело:  online.ua

22 лютого в одну з машин кортежу президента Молдови Ігоря Додона врізався легковий автомобіль. Про це повідомила прес-секретар адміністрації президента Молдови Кармена Лупей, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Newsmaker.

Вказано, що автівка врізалася в одну з машин охорони президента. За попередньою інформацією, винуватець аварії — водій легкового автомобіля, що врізався в кортеж. Лупей зазначила, що він не врахував погодні умови і перевищив швидкість.

На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав.

Варто зазначити, що 22 лютого російські ЗМІ поширили інформацію про те, що Ігор Додон отримал листа з попередженням про підготовку замаху на нього.

Нагадаємо, 9 вересня минулого року на трасі Кишинів-Калараш дві машини з президентського кортежу, зокрема та, в якій їхав сам Додон, потрапили в аварію. Зустрічна вантажівка птахофабрики вилетіла на зустрічну смугу, врізалася в машину глави держави, після чого зіткнулася з автомобілем супроводу. Обидві машини з кортежу перекинулися. Відомо, що в машині президента перебували його мати і син.

Як повідомляв ONLINE.UA, 19 лютого молдовські прикордонники не пустили в країну знімальні групи двох російських телеканалів, які хотіли взяти інтерв’ю у президента Молдови Ігоря Додона.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?