Бійці ЗСУ розгромили бойовиків на Донбасі: ворог зазнав масштабних втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Бійці ЗСУ розгромили бойовиків на Донбасі: ворог зазнав масштабних втрат

Бійці ЗСУ розгромили бойовиків на Донбасі: ворог зазнав масштабних втрат
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі складна. Бойовики посилили обстріли з важкого озброєння, в результаті чого поранення отримав один український військовий. Всього по позиціях ООС ворог випустив 77 мін 82-мм і 120-мм калібру. Бійці ЗСУ дали потужну відсіч противнику - повідомляється про 8 знищених та 2 поранених бойовиків. Також українські захисники знищили дві одиниці військової автомобільної техніки ворога.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Всього за минулу добу, 22 лютого, бойовики 14 раз порушили режим припинення вогню. Захисники Лебединського, Новозванівки, Катеринівки, Кримського та Мар'їнки потрапили під мінометний вогонь. Там бійців ЗСУ також обстрілював снайпер. Біля Станиці Луганській і Луганського ворог вів вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

"Крім того, ворог обстрілював позиції підрозділів ОС з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також по нашим захисникам вівся прицільний снайперський вогонь", - йдеться у зведенні штабу ООС.

Українські захисники продовжують надійно контролювати противника, дотримуючись умов припинення вогню.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ЗСУ знищили танк та укриття бойовиків на Донбасі. Відео удару українських військових по позиції противника було опубліковано в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?