Яка влада, такі й проблеми: в окупованій Керчі підвали багатоповерхівок затопило фекаліями
Категорія
Україна
Дата публікації

Яка влада, такі й проблеми: в окупованій Керчі підвали багатоповерхівок затопило фекаліями

Яка влада, такі й проблеми: в окупованій Керчі підвали багатоповерхівок затопило фекаліями
Джерело:  online.ua

В окупованій Керчі виникла масова проблема - підвали багатоповерхівок затоплені фекаліями. Так звана "влада" окупованого Криму перейнялася проблемою, у зв'язку з чим в місті провели виїзну нараду у ватажка Криму Сергія Аксьонова, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

Під час наради "головний державний житловий інспектор Криму" Юлія Жукова відзвітувала, що в місті проводились роботи по відкачці фекальних мас з підвалів, але надходження нечистот триває. Чиновниця припустила, що через постійну вогкість в будинках масово руйнується вимощення, яке не відновлюють. Тому, на її думку, в підвали потрапляє тала вода, яка їх затоплює.

"Основною проблемою Керчі є підтоплення будинків водою і фекальними масами. В більшості будинків, куди ми приїжджали, підвали були затоплені фекаліями. Ці фекалії знаходилися там постійно, тривалий час, що створювало дискомфорт проживання. Питання стоїть в тому, щоб знайти джерело потрапляння цих фекальних мас в підвали. В одному з будинків, на який ми виїжджали, причину підтоплення знайшли - забитий колодязь ", - додала Жукова.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в окупованому Криму виникла нова екологічна катастрофа, яка загрожує здоров'ю людей. Її спровокували окупанти через незаконний видобуток піску з Нижньо-Чурбашенского хвостосховища - вони зруйнували частину дамби і тепер токсичні відходи і хімікати потрапляють прямо в море.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?