Золота малина 2019: Трамп став найгіршим актором року
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Золота малина 2019: Трамп став найгіршим актором року

Золота малина 2019: Трамп став найгіршим актором року
Джерело:  online.ua

Американський президент Дональд Трамп удостоївся сумнівної нагороди. На антипремії Золота малина 2019 йому віддали перемогу відразу в двох номінаціях - Трамп став найгіршим актором року і актором, що зіграв в гіршому дуеті року, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Трамп свою "нагороду" отримав за участь в документальних фільмах "Смерть нації" (Death of a Nation) режисера Дінеша Д'Соузи та "Фаренгейт 11/9" (Fahrenheit 11/9) Майкла Мура. В обох картинах президент США зіграв сам себе.

Найгіршою актрисою "Золота малина" визнана Мелісса Маккарті за ролі у фільмах "Іграшки для дорослих" і "Душа компанії". Антипремію як найгірша актриса другого плану в свою чергу отримала старша радниця президента США Келліенн Конуей за гру у фільмі "Фаренгейт 11/9". У цій номінації з нею "змагалася" перша леді США Меланія Трамп - нагороду для аутсайдерів кінематографа вона могла отримати за участь в цій же стрічці.

Нагадаємо, фільм "Фаренгейт 11/9" був знятий в 2018 році. У ньому про розповідається про президентські вибори 2016 року в США і подальше за ними президентство Трампа.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американського президента Дональда Трампа номінували на Нобелівську премію миру. У 2019 року на престижну міжнародну премію Трампа висунув прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?