Більш 60 млн доларів: Bloomberg дізнався про величезні кредити Ілона Маска
Категорія
Технології
Дата публікації

Більш 60 млн доларів: Bloomberg дізнався про величезні кредити Ілона Маска

Більш 60 млн доларів: Bloomberg дізнався про величезні кредити Ілона Маска
Джерело:  online.ua

Засновник американських компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск в кінці 2018 року взяв чотири нових кредити у розмірі 50 млн доларів на покупку нерухомості в Каліфорнії. За рахунок рефінансування кредиту на особняк в Лос-Анджелесі, який Маск купив в 2012 році за 17 млн доларів, сума кредиту зросла до $61 млн, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

За даними джерела, настільки великі іпотечні кредити банки видають рідко. На кінець 2018 року непогашеними в США залишалися близько 230 іпотечних кредитів розміром від $10 млн до $20 млн кожен.

Відомо, що Маск оформляв кредити в банку Morgan Stanley терміном на 30 років. У перші кілька років процентна ставка по ним буде складати 3,5% річних. За підрахунками Bloomberg, розмір щомісячного платежу по кредитах становить $180 тисяч.

Слід зазначити, що статок Маска на початок 2019 року оцінювалися в 23,4 млрд доларів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ілон Маск продає свій розкішний будинок в Лос-Анджелесі, який купив в 2014 році за 3,695 млн доларів. Зараз його може придбати будь-який бажаючий за 4,49 млн доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?