Кім Чен Ин на бронепоїзді поїхав на зустріч з Трампом: нові подробиці і фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Кім Чен Ин на бронепоїзді поїхав на зустріч з Трампом: нові подробиці і фото

Кім Чен Ин на бронепоїзді поїхав на зустріч з Трампом: нові подробиці і фото
Джерело:  online.ua

Глава КНДР Кім Чен Ин відправився на зустріч з президентом США Дональдом Трампом, яка відбудеться 27-28 лютого в столиці В'єтнаму Ханої. Північнокорейський лідер виїхав з Пхеньяна на бронепоїзді. Очікується, що весь шлях до столиці В'єтнаму лідер КНДР подолає залізницею транзитом через Китай, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Відомо, що з Пхеньяна Кім Чен Ин виїхав увечері 23 лютого. Невідомо, чи весь шлях до Ханоя глава КНДР буде їхати по залізниці, на що йому знадобиться 2,5 дня, так як відстань від Пхеньяна до столиці В'єтнаму понад 4,5 тисячі кілометрів. Не виключено, що Кім Чен Ин зробить зупинку і пересяде на літак.

Тим часом в Ханой на літаку вже прибули близько сотні охоронців Кім Чен Ина.

Раніше повідомлялося, що під час другого саміту у вьєтнамському Ханої президент США Дональд Трамп і лідер КНДР Кім Чен Ин обговорять прогрес денуклеаризації Корейського півострова.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше лідер Північної Кореї Кім Чен Ин заявив, що сподівається на нову зустріч з президентом США Дональдом Трампом в 2019 році, проте застеріг американського лідера не тиснути на Пхеньян санкціями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?