Український гімнаст завоював золоту медаль на етапі Кубка світу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український гімнаст завоював золоту медаль на етапі Кубка світу

Український гімнаст завоював золоту медаль на етапі Кубка світу
Джерело:  online.ua

Український гімнаст Ігор Радивілов тріумфально переміг на етапі Кубка світу, який проходить в австрійському Мельбурні. Він показав кращий результат в опорному стрибку, який приніс йому золоту медаль, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт змагань.

За фінальний стрибок Ігор Радивілов набрав 14,949 балів. Цей результат став найкращим. На другому місці опинився француз Лоріс Фраска (14,900 балів), а на третьому - британець Домінік Каннінгем (14,749 балів).

Також Ігор Радивілов вийшов у фінал змагань на кільцях, але посів лише шосте місце, набравши 14,566 балів. Переміг у цій дисципліні китаєць Янг Лью з результатом 15,166 балів.

Нагадаємо, в серпні минулого року Радивилів завоював срібну медаль на об'єднаному чемпіонаті Європи з олімпійських видів спорту, який проходив в шотландському Глазго. Він також ставав бронзовим призером Олімпіади-2012 в Лондоні, срібним призером чемпіонатів світу в Наньніні-2014 і Монреалі-2017.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Україна вперше в історії завоювала медаль на чемпіонаті світу зі сноубордингу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?