У Джамали нарешті прокоментували її скандальний виступ в Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Джамали нарешті прокоментували її скандальний виступ в Росії

У Джамали нарешті прокоментували її скандальний виступ в Росії
Джерело:  online.ua

У мережі опублікували фото з новорічного корпоративу у Сочі 2014-го року за участю Джамали. Світлина з'явилася на просторах інтернету зразу ж після того, як навколо переможниці Нацвідбору на "Євробачення" MARUV розгорівся скандал через її заплановані концерти в РФ, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТаблоID" .

Ситуацію прокоментував піар-директор Джамали, Денис Козловський.

"До нас вже неодноразово зверталися по коментарі з цього приводу. Я особисто коментував це ще 2 роки тому... Джамала двічі виступала в Росії у 2014 році, один раз в Москві і один раз в Сочі. У нас всередині команди була дискусія - що нам робити з уже підтвердженими концертами: скасовувати, пославшись на умови, що змінилися обставини, або виконати зобов'язання перед організаторами", - розповів представник Джамали.

За словами Козловського, Джамала хотіла відмовитися від виступу, однак її переконали не робити цього.

"Менеджмент, і я в тому числі, вважали, що ми маємо виконати зобов'язання, тому що ані організатори, ані замовники, ані слухачі не винні в подіях, що відбуваються. У результаті було прийнято рішення відпрацювати підтверджені концерти і нові пропозиції не приймати. Це і були наші останні виступи в РФ", - каже Козловський.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 23 лютого в Києві пройшов фінал Національного відбору на Євробачення-2019, за результатами якого визначився переможець, який представлятиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі . За результатами голосування переможцем Нацвідбору стала співачка MARUV (Анна Корсун).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?