"Перша фітоняшка України": Світоліна похизувалася ідеальною спортивною фігурою
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Перша фітоняшка України": Світоліна похизувалася ідеальною спортивною фігурою

"Перша фітоняшка України": Світоліна похизувалася ідеальною спортивною фігурою
Джерело:  online.ua

Перша ракетка України Еліна Світоліна не втомлюється дивувати фанатів яскравими фото зі свого відпочинку. Як відомо, наразі відома спортсменка відпочиває після двох напружених турнірів в Досі і Дубаї, де вона дійшла до півфіналів.

Світоліна у власному Instagram поділилася новою звабливою фотографією з басейну, передає ONLINE.UA.

Українська тенісистка вирішила залишитися в найбільшому місті ОАЕ, де вже 26 лютого на турнірі матчем проти хорвата Марина Чиліча стартує її коханець Гаель Монфіс.

Шанувальники засипали українську красуню лайками та схвальними коментарями.

"Еліна - не тільки перша ракетка України, а й перша фітоняшка; шикарна фігура; така праця гідна поваги; ось що спорт робить з людським тілом; неймовірне фото; дуже мотивує - це правда; ти наша гордість, наша краса і надія", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, що Еліна Світоліна не змогла захистити титул на турнірі серії WTA Premier 5 в Дубаї. На стадії півфіналу вона програла швейцарці Белінді Бенчіч, яка за підсумками змагань стала чемпіонкою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Світоліна вперше розповіла про свого бойфренда. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?