Кремль готується до удару: Порошенко повідомив тривожні новини
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль готується до удару: Порошенко повідомив тривожні новини

Кремль готується до удару: Порошенко повідомив тривожні новини
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко заявляє, що існує реальна загроза повномасштабної війни, оскільки наразі Росія веде велику підготовку до удару. Про це він повідомив в ході оперативно-стратегічного збору з керівним складом Збройних сил України, передає ONLINE.UA.

"Загроза повномасштабної війни є не декларацією. Вона цілком реальною, особливо у світлі нинішніх військових приготувань противника поблизу кордону України в Смоленській, Воронезькій, Бєлгородській, Ростовській областях та в анексованому Криму", - сказав Порошенко.

За його словами, агресор розгортає нові військові з’єднання поблизу наших кордонів, нарощуючи потенціал для вірогідного і можливого вторгнення. На західному стратегічному напрямку ворог продовжує формувати Об’єднане стратегічне командування "Захід" у складі двох загальновійськових армій, танкової армії, армійського корпусу, армії військово-повітряних сил і ППО.

"Ми спостерігаємо безпрецедентну мілітаризацію Чорноморського регіону і на території тимчасово окупованого Криму агресор створив потужне об’єднання військ, яке включає наземний, повітряний і морський компоненти, загальною чисельністю понад 30 тисяч військових", - сказав президент.

Він додав, що поблизу наших кордонів формуються та розгортаються ракетні частини, оснащені комплексами "Іскандер".

"Це абсолютно нічого спільного з обороною для Російської Федерації не має. Ці сили призначені для військового удару, і саме до цього готується Кремль", - наголосив Порошенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко назвав головних ворогів України. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?