Неочікувано: Тимошенко заявила, що починає процедуру імпічменту Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Неочікувано: Тимошенко заявила, що починає процедуру імпічменту Порошенко

Неочікувано: Тимошенко заявила, що починає процедуру імпічменту Порошенко
Джерело:  online.ua

Лідерка фракції "Батьківщина", кандидатка у президенти Юлія Тимошенко заявила, що разом з іншими фракціями починають початок процедури імпічменту президента Петра Порошенка після того, як було опубліковано розслідування журналістів про збагачення його оточення в оборонній сфері, передає ONLINE.UA.

"Те що журналістами було знайдене, підпадає під статтю 111 Кримінального кодексу України. Це державна зрада, умисно вчинена громадянином України на шкоду суверенітету, територіальній цінності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній безпеці країни", - заявила вона.

 На думку політикині, це сприяння ворогу, знищення української армії та сприяння країні окупанту у захопленні України.

"Разом з іншими фракціями ми починаємо процедуру імпічменту президента. І ми звертаємося до всіх без виключення депутатів, які мають честь і совість для того, щоб поставити на місце всі ті організовані злочинні угруповання", - сказала Тимошенко.

Як повідомляв ONLINE.UА, президент України П е тро Порошенко під час зустрічі з президентом Європейської ради Дональдом Туском у Києві заявив, що РФ намагається знищити українську державність, що підтверджується, зокрема її агресивними діями в Азово-Чорноморському басейні та захопленням українських моряків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?