Україна може відмовитись від участі у Євробаченні-2019
Категорія
Культура
Дата публікації

Україна може відмовитись від участі у Євробаченні-2019

Україна може відмовитись від участі у Євробаченні-2019
Джерело:  online.ua

Членкиня правління Національної суспільної телерадіокомпанії (НСТУ) Олександра Кольцова заявила, що на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2019 взагалі може не бути представника від України.

Про це вона повідомила в ефірі  "Громадського", передає ONLINE.UA.

За словами Кольцової, наразі Суспільне веде перемовини з гуртом Kazka щодо участі в Євробаченні.

"Але мені здається, зараз, в цій ситуації - це криза, на яку немає однозначної відповіді, правильної, тому що суспільство розділене", - сказала чиновниця.

 Вона також додала, що до 8-10 березня Суспільне та представник України мають представити організатору конкурсу номер з розкадровками. На питання, що представником України може бути Kazka, а може бути ніхто, Кольцова відповіла: "Це може бути ніхто".

Нагадаємо, 23 лютого в Києві відбувся фінал національного відбору "Євробачення-2019". На ньому вирішилося, що Maruv представлятиме Україну на пісенному конкурсі в Ізраїлі. Варто зазначити, що у Maruv були заплановані сольні концерти в Москві та Санкт-Петербурзі.

25 лютого Maruv заявила, що готова відмовитися від виступів в Росії, але, за її словами, Національна телекомпанія в договорі висуває "абсурдні" вимоги. Пізніше стало відомо, що MARUV не поїде на конкурс від України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у мережі опублікували фото з новорічного корпоративу у Сочі 2014-го року за участю Джамали. Світлина з’явилася на просторах інтернету зразу ж після того, як навколо переможниці Нацвідбору на "Євробачення" MARUV розгорівся скандал через її заплановані концерти в РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?