Радник Порошенко відверто зізнався, чому звільнився з посади
Категорія
Україна
Дата публікації

Радник Порошенко відверто зізнався, чому звільнився з посади

Радник Порошенко відверто зізнався, чому звільнився з посади
Джерело:  ТСН

Радник українського глави Петра Порошенко Ігор Уманський подав заяву на звільнення з посади. За його словами, основна причина звільнення - те, що він півроку не спілкувався з президентом, передає ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.

"Сфера питань, за яку я відповідав – це фінанси, бюджет, банківський сектор. Політика, яка зараз проводиться урядом, в цій царині не сходитися з моїм баченням, як це б мало відбуватися", – сказав Уманський.

Він також стверджує, що в адміністрації президента не реагували на всі пропозиції та поради, які він надсилав щодо свого бачення розвитку та змін у фінансовій та економічній політиці країни.

"Замість підтримки економіки, підтримки реального сектору, стимулювання кредитування, у нас підмінена ціль, і ми займаємось незрозумілим таргетуванням інфляції", – сказав Уманський.

Екс радник Порошенко вважає, що немає цілі розвитку економіки – є підмінена, штучна ціль. На жаль, ані попереднє, ані нинішнє керівництво Нацбанку, ані уряд не хочуть цю політику змінювати, переконаний Уманський.

Як повідомляв ONLINE.UА, лідерка фракції "Батьківщина", кандидатка у президенти Юлія Тимошенко заявила, що разом з іншими фракціями починають початок процедури імпічменту президента Петра Порошенка після того, як було опубліковано розслідування журналістів про збагачення його оточення в оборонній сфері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?