"Україна в душі": Світоліна поділилася патріотичним фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Україна в душі": Світоліна поділилася патріотичним фото

"Україна в душі": Світоліна поділилася патріотичним фото
Джерело:  online.ua

Перша ракетка України Еліна Світоліна розмістила патріотичну фотографію в Instagram. І додала до неї не менш патріотичний підпис. На фотографії українська красуня позує з горнятком зі зображеним на ньому тризубом, передає ONLINE.UA

"Трохи українського настрою для вас. Я не проводжу достатньо часу в Україні, але ви ніколи не заберете її з моєї душі", – підписала фото Світоліна.

"Наша красуня, наша гордість! Україна теж про тебе пам'ятає; чекаємо вдома; яка неймовірно красива сукня, яка неймовірно чудова українка; дякуємо, що не забуваєш; бажаю нових перемог", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Варто зазначити, що Світоліна нечасто буває в Україні. Тенісистка чимало часу проводить на турнірах закордоном. Там же вона готується і до змагань. На початку 2019 року розгорівся скандал, коли Світоліна відмовилася виступати за збірну України. Згодом вона пояснила це рішення відновленням після ушкодження, отриманого під час турніру в Австралії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська тенісистка Еліна Світоліна у новому рейтингу WTA займає четверту позицію. В активі спортсменки 5350 залікових очок. Після виграшу Підсумкового турніру WTA у Сингапурі Світоліна в новому рейтингу піднялася відразу на три рядки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?