"Дуже розчаровані": у Кім Чен Ина прокоментували переговори з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

"Дуже розчаровані": у Кім Чен Ина прокоментували переговори з Трампом

"Дуже розчаровані": у Кім Чен Ина прокоментували переговори з Трампом
Джерело:  online.ua

В адміністрації лідера КНДР Кім Чен Ина заявили, що Сеул розчарований результатами другого саміту США та Північної Кореї, передає ONLINE.UA з посиланням на агентство Yonhup.

Що цікаво, представник Сеула вважає, що обидві країни домоглися більшого прогресу, ніж будь-коли, навіть без підписаної угоди.

"Ми дуже розчаровані, що президент Трамп і лідер Кім Чен Ин не змогли досягти повної згоди на сьогоднішньому саміті. Але нам також здається, що вони явно домоглися більшого прогресу, ніж будь-коли в минулому", - йдеться у заяві представника президента Південної Кореї Кім Ий Гема.

 В КНДР запевняють, що зустріч в Ханої дозволила двом лідерам краще зрозуміти один одного, що підвищує імовірність прориву в майбутньому.

"Крім того, готовність президента Трампа до продовження діалогу та його оптимістична точка зору відкривають хороші перспективи для наступної зустрічі. Той факт, що президент Трамп публічно озвучив можливість скасування або ослаблення санкцій, пов'язаних із заходами з денуклеаризації в Північній Кореї, є важливою подією, яка показує, що дискусії між КНДР і США стали більш активними", - зазначив Кім Чен Ин.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше лідер КНДР Кім Чен Ин під час саміту у В’єтнамі чи не вперше дав відповідь на запитання іноземного журналіста. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?