Стало відомо, чи виступить Україна на Євробаченні-2020, якщо переможе РФ
Категорія
Культура
Дата публікації

Стало відомо, чи виступить Україна на Євробаченні-2020, якщо переможе РФ

Стало відомо, чи виступить Україна на Євробаченні-2020, якщо переможе РФ

Голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія заявив: якщо на Євробаченні-2019 переможе представник Росії, Україна не братиме участі у наступному пісенному конкурсі. Адже за такого розвитку подій Євробачення-2020 мали б провести у країні-переможниці – Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

"Таке питання навіть не стоїть. Ми не братимемо участь, як ми це зробили, наприклад, з Чемпіонатом світу з футболу, який проходив у Російській Федерації. Ми його не транслювали. І участі брати (в Євробаченні-2020), я гадаю, ми теж не будемо", – сказав Аласанія.

Нагадаємо, 23 лютого в Києві відбувся фінал національного відбору "Євробачення-2019". На ньому вирішилося, що Maruv представлятиме Україну на пісенному конкурсі в Ізраїлі. Варто зазначити, що у Maruv були заплановані сольні концерти в Москві та Санкт-Петербурзі.

25 лютого Maruv заявила, що готова відмовитися від виступів в Росії, але, за її словами, Національна телекомпанія в договорі висуває "абсурдні" вимоги. Пізніше стало відомо, що MARUV не поїде на конкурс від України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  у мережі опублікували фото з новорічного корпоративу у Сочі 2014-го року за участю Джамали.  Світлина з’явилася на просторах інтернету зразу ж після того, як навколо переможниці Нацвідбору на "Євробачення" MARUV розгорівся скандал через її заплановані концерти в РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?