Головна кіноподія весни: коли вийде новий фільм про гурт Queen
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Головна кіноподія весни: коли вийде новий фільм про гурт Queen

Головна кіноподія весни: коли вийде новий фільм про гурт Queen
Джерело:  online.ua

Американський співак Адам Ламберт анонсував вихід нового фільму про гурт Queen після виступу на Оскарі-2019. Зазначається, що у фільмі покажуть його співпрацю з легендарними виконавцями і моменти, які ніколи раніше не бачили шанувальники їхньої творчості, передає ONLINE.UA.

Вказано, що картина вийде на телеканалі АВС 29 квітня матиме назву "Шоу має тривати – історія Queen і Адама Ламберта" (The Show Must Go On – The Queen + Adam Lambert Story). Про її вихід розповів співак Адам Ламберт після феєричного відкриття цьогорічної церемонії Оскар-2019 разом з учасниками гурту.

"Документальний фільм триватиме близько двох годин. За цей час глядачі зможу побачити історію гурту Queen, починаючи з 2009 року, а саме після першого виступу Адама Ламберта з Браяном Мейєм і Роджером Тейлором, виконуючи пісню We Are the Champions. Їхній спільний вихід на сцену відбувся на телепроекті American Idol, коли учасники гурту Queen запросили співака у команду як соліста", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що спеціально для кінострічки режисери зняли інтерв’ю з усіма учасниками гурту, з батьками Адама Ламберта і продюсером American Idol Саймоном Ковеллом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що британський гурт Queen з неперевершеним Фредді Мерк’юрі підкорив і продовжує підкорювати мільйони людей. Так, їхня пісня "Bohemian Rhapsody" визнана найкращим хітом ХХ століття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?