США вимагають розкрити доходи Путіна - в Кремлі цинічно відповіли
Категорія
Світ
Дата публікації

США вимагають розкрити доходи Путіна - в Кремлі цинічно відповіли

США вимагають розкрити доходи Путіна - в Кремлі цинічно відповіли
Джерело:  online.ua

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що законопроект "Про транспарентності стосовно Володимира Путіна", який підготували конгресменами США, не потрібно сприймати серйозно. Речник Кремля стверджує, що вони ставляться до цього з іронією, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"Навряд чи варто до цього (ініціативи конгресменів США, – ред.) ставитися серйозно, найімовірніше, це такі русофобські потуги, до яких ми вже навчилися ставитися з іронією", – зазначив Пєсков.

На його думку, Путін "навряд чи знає про таку ініціативу", але, якщо буде відповідне повідомлення ЗМІ, в дайджесті президента РФ ознайомиться і з цією інформацією.

"Останнім часом законодавці США вважають за потрібне дуже багато займатися проблематикою Російської Федерації, глави держави, інших офіційних високопоставлених осіб. Чесно кажучи, чи то своїх турбот у них мало. А втім, мабуть, вони в цьому бачать свою роботу ", – сказав прес-секретар Путіна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в розвідці США зробили тривожний прогноз щодо дій Росії в Україні. Там заявили, що Росія продовжить військову, політичну та економічну дестабілізацію України для того, щоб пошкодити зусиллям Києва по інтеграції в ЄС і посилення зв’язків з НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?