Microsoft здивує світ новою операційною системою
Категорія
Технології
Дата публікації

Microsoft здивує світ новою операційною системою

Microsoft здивує світ новою операційною системою
Джерело:  ain.ua

Всесвітньо відома корпорація Microsoft планує найближчим часом представити свою нову операційну систему Lite OS. Вказано, що вона буде націлена на користувачів більш простих девайсів, передає ONLINE.UA з посиланням на  ain.ua.

 Зазначається, що компанія розділила свою аудиторію на дві категорії – менш і більш активні. Для останніх випустили Windows 10. І саме для менш активних користувачів розробляють Lite OS. Щоправда, ця назва не остаточна – можливо у підсумку вона отримає іншу назву.

"Офіційно презентувати розробку Microsoft може у травні на конференції Build. Якщо це відбудеться, то влітку вже розпочнеться масштабне тестування", - сказано в повідомленні.

В інтернеті уже опублікували перші зображення інтерфейсу цієї системи. Lite OS буде спочатку працювати виключно з додатками PWA і UWP, але згодом Microsoft може додати також підтримку Win32.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відомий IT-гігант, компанія Microsoft, запустила унікальний проект, в ході якого спеціалісти навчать штучний інтелект виявляти хвороби у людей на ранніх стадіях. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?