Український футболіст встановив унікальний рекорд чемпіонату Англії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український футболіст встановив унікальний рекорд чемпіонату Англії

Український футболіст встановив унікальний рекорд чемпіонату Англії
Джерело:  online.ua

Український футболіст встановив нове досягнення у чемпіонаті Англії. Що особливо цікаво, для встановлення рекорду Олександру Зінченку виявилося достатньо лише 13 матчів, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

"Манчестер Сіті", за який виступає Зінченко, перемагав у всіх 13-ти матчах чемпіонату, в яких українець виходив на поле. Тринадцятим матчем стала гра проти "Вест Хема" українця Андрія Ярмоленка.

"Це найдовша переможна серія футболіста в АПЛ, з моменту початку його кар'єри в елітному дивізіоні чемпіонату Англії. При цьому за матч проти "Вест Хема" Зінченко отримав одну з найвищих оцінок. Попри помилку у матчі", - сказано в повідомленні.

Олександр Зінченко - український футболіст, півзахисник молодіжної та національної збірної України. Гравець англійського клубу «Манчестер Сіті». Дебютував за збірну України в матчі проти збірної Іспанії. 29 травня 2016 року у товариському матчі проти збірної Румунії забив свій перший гол за головну національну збірну через три хвилини після виходу на заміну. Він став наймолодшим гравцем в історії збірної, якому вдалося забити гол. Тим самим він перевершив досягнення Андрія Шевченка.

Як повідомляв ONLINE.UA, компанія Facebook має намір зняти документальний серіал про відомого футболіста Кріштіану Роналду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?