Названо хедлайнера фестивалю Atlas Weekend у Києві
Категорія
Культура
Дата публікації

Названо хедлайнера фестивалю Atlas Weekend у Києві

Названо хедлайнера фестивалю Atlas Weekend у Києві
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий американський хіп-хоп гурт Black Eyed Peas стане хедлайнером фестивалю Atlas Weekend, який пройде цьогоріч на столичному ВДНХ з 8 до 14 липня. Про це повідомили організатори фестивалю на офіційній сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.

Гурт Black Eyed Peas є 16-разовими номінантами "Греммі" і рекордсменами чарту Billboard. Треки та ремікси очолюють чарти по всьому світу. До прикладу, їхній хіт Where Is The Love? набрав більше 410 мільйонів переглядів на YouTube. Вперше стали на першу сходинку Billboard Hot 100 в квітні 2009 року з синглом «Boom Boom Pow» з п'ятого студійного альбому The E.N.D. Основний стиль виконання гурту — хіп-хоп, іноді поєднуваний з фанком та R&B.

Варто зазначити, що одним з хедлайнерів також буде американський гурт The Chainsmokers, який здобув популярність у 2014 році.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома співачка Тейлор Свіфт смішно осоромилася під час одного з останніх концертів в Нью-Джерсі. Артистка впала на сцені під час виступу, викликавши сміх у танцівника, який не зміг стримати емоцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?