На Донбасі пройшли запеклі бої: серед бійців ЗСУ є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі пройшли запеклі бої: серед бійців ЗСУ є поранені

На Донбасі пройшли запеклі бої: серед бійців ЗСУ є поранені
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі складна. Бойовики з важкого озброєння обстрілюють позиції ЗСУ, але українські захисники адекватно відповідають ворогові. В ході запеклих боїв поранення отримав один український військовий.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 2 березня, під ворожий вогонь потрапили захисники Лебединського, Водяного, Верхньоторецька, Пєсков, Павлопіля і Травневого. Там противник бив з 82-мм і 120-мм мінометів, протитанкових, автоматичних станкових та ручних гранатометів, стрілецької зброї.

Українські військові, які потрапили під обстріл бойовиків, відповіли на ворожий вогонь з використанням всіх чергових вогневих засобів. За даними розвідки, в результаті відповіді ЗСУ на обстріли бойовики понесли втрати - повідомляється про одного ліквідованого та одного пораненого бойовиках.

В ніч з 2 на 3 березня бойовики влаштували мінометну атаку в районі Новозванівки і Золотого-4. Всього вони випустили 30 мін калібру 82-мм і 120-мм по позиціях ЗСУ.

Українські військові продовжують надійно контролювати супротивника на лінії зіткнення, притримуючи умов припинення вогню.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бійці ЗСУ влучним ударом знищили позицію ворога на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?